|

Copiii de la grădinița din Târlișua au sărbătorit primăvara și „Ziua Mamei”

-A A +A

Copiii de la grădinița din Târlișua au sărbătorit primăvara și „Ziua Mamei”
  Copilașii din grupa mare de la Grădinița din Târlișua s-au pregătit din timp pentru a întâmpina cum se cuvine începutul primăverii și ziua celei mai dragi ființe din viața lor, mama. Sub atenta coordonare a educatoarei Ioana Colța, micuții au colorat literele ce alcătuiesc cuvântul „primăvara” și propoziția „La mulți ani, mama”. Apoi, cuvântul „primăvara” a fost lipit pe un perete, alături de ghiocei și de fluturi, iar propoziția cu urarea pentru mama a contribuit la alcătuirea unei planșe. Joi, 8 Martie, copiii au venit îmbrăcați frumos la grădiniță, una dintre fetițe purtând un costum popular deosebit. În prezența câtorva dintre părinți, copiii au spus poezii și au cântat, în semn de iubire pentru mama, ființa cea mai minunată din lume.

  Alexandru GEORGIȚĂ

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close