Cu mașina... de golf prin Năsăud, la cumpărături

-A A +A

Cu mașina... de golf prin Năsăud, la cumpărături
  Dintre sutele de maşini ce străbat Năsăudul, atrage atenţia un vehicul pe care localnicii l-au văzut doar prin filme. Este vorba despre o maşină de golf, ce aparţine unei doamne din comuna Salva, folosită de aceasta pentru a-şi face piaţa la Năsăud.
  Nelipsit de pe șosea, mai ales în ziua de joi, atunci când toate satele din jur se prăvălesc la vale în ziua de târg săptămânal, vehiculul este privit cu simpatie de localnici.
  Foarte bine face doamna! N-are nevoie de carnet, nici de benzină... E drept că iarna e mai greu, însă dacă pune o țoală în plus, poate merge liniștită”, a comentat un nosodean.
  Vehiculul este înmatriculat pe plan local, circulând cu numere de Salva, iar şoferița a obţinut un atestat de conducere specific. Chiar dacă lumea mai zâmbeşte când o vede la volan, femeia îşi vede nestingherită de drum şi de treburi.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close