(FOTO) Coliziune între două mașini, cu patru victime, la Cepari

-A A +A

(FOTO) Coliziune între două mașini, cu patru victime, la Cepari
foto: ISU BN
foto: ISU BN
foto: ISU BN
foto: ISU BN
  Un accident rutier a avut loc, miercuri seară, în jurul orei 18.30, pe DN 17 C, la ieșirea din Cepari spre Dumitra. Două mașini s-au tamponat frontal, în urma unei depășiri neregulamentare, eveniment soldat cu 4 victime, dintre care 2 copii. ”Pentru gestionarea accidentului au fost alocate un echipaj de pompieri pentru măsuri de apărare împotriva incendiului, un Echipaj de Prim Ajutor SMURD și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, Echipajele medicale au găsit la locul accidentului patru victime conștiente, neîncarcerate, ce prezentau leziuni și traumatisme. Cei doi adulți și doi minori au fost transportați la UPU SMURD Bistrița”, a dat detalii ofițerul de presă al ISU BN, locotenentul Marius Rus. Poliția a deschis o anchetă, pornind de la faptul că cei doi șoferi au dovedit că nu au consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close