|

Joi, la 20.30, ora României, Tibi Ușeriu a luat startul în maratonul 6633 Arctic Ultra

-A A +A

La 20.30, ora României, Tibi Ușeriu ia startul în maratonul 6633 Arctic Ultra
Drumul cel adevărat stă mereu înainte. Să-l alergăm aşadar, cu bucurie şi curaj. Cât? Toți paşii, unul câte unul. Până unde? Până la capăt, normal!”, a scris, zilele trecute, pe Facebook, Tibi Ușeriu. Iar joi bistrițeanul nostru a făcut primii pași pe drumul spre cea de-a treia victorie în cel mai greu maraton de pe planetă: 6633 Arctic Ultra.
Startul a fost dat la 20.30, ora României, pe o temperatură de aproximativ -20°C. Treptat, temperatura va scădea tot mai mult, astfel că până la linia de sosire se va ajunge la -50°C. Potrivit unei surse apropiate lui Tibi Ușeriu, sportivul nostru se simţea bine, având doar mici probleme de adaptare la fusul orar din nordul Canadei.
Între timp, pe pagina lui de Facebook continuau să curgă mesajele de încurajare. Iată câteva dintre acestea:
*„Deja o responsabilitate mult mai mare. Pentru că acum sunt așteptări. Pentru că oamenii cred în tine. Pentru că oamenii știu că poți. Acum, cu toții știu cine este Tibi Ușeriu. Personal, mi se pare mult mai greu. Succes, Tibi! Succes, România! Măcar dacă țara asta ar face și ea ceva pentru tine...”
*„Mult succes, Tibi! Așteptăm o nouă poveste care să ne inspire! Îți mulțumesc!
*„Baftă, Tibi! Cele două cifre de trei din numărul tău de concurs, adunate, fac șase, prima cifră de la Artic Ultra 6633... Deci, noi credem că este un semn că vei fi câștigător
*„Baftă, toți s-ajungeți primii, numai tricolor să văd”!
*„Succes, Tibi! Ne rugăm pentru românii noștri! Doamne ajută să fiți bine și să aveți putere să terminați!!! Baftă!
*„Mult succes, focalizare maximă, voință oțelită, folosește experiența acumulată, gânduri pozitive, credință în Dumnezeu și de la noi, fanii, susținere și admirație nemărginite
*„Nu-i corect! Deloc! Iar stau pe Facebook stresat, iar mă cert cu toată lumea că nu-mi stă capul la cele lumești, iar nu dorm nopțile, iar acum să nu cumva să îți uiți din nou sania!
*„Vă mulțumesc pentru toate mesajele transmise. Am să alerg câte o porțiune din această cursă minunată, 6633 Arctic Ultra, pentru fiecare dintre voi. Până la capăt!”, a răspuns Tibi Ușeriu.
foto: Facebook Tibi Ușeriu

Cristina RUSU

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close