|

Mașini cu probleme, șoferi cu probleme și mai mari

-A A +A

Mașini cu probleme, șoferi cu probleme și mai mari
La data de 7 martie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control în trafic un tânăr, de 23 ani, din Țigău, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul în cauză nu este înmatriculat. De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Astfel, a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
***
În noaptea de 7/8 martie a.c., un bărbat de 55 ani, din Bistrița în timp ce conducea un autoturism prin localitate, pe fondul consumului de alcool a intrat în coliziune cu mai multe garduri metalice de la marginea părții carosabile. În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.
***
La data de 7 martie a.c., Poliția orașului Năsăud a fost sesizată despre faptul că pe DN 17D, pe raza localității Nepos, a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. La fața locului, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au identificat persoanele care au condus autoturismele implicate în accidentul rutier, ca fiind doi tineri de 19 ani, din Sângeorz-Băi, respectiv 18 ani, din Nepos. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul de 19 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
***
La data de 7 martie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au oprit pentru control în trafic un bărbat de 56 ani, din Leșu, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fără a avea montate pe acesta plăcuțe cu numere de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul în cauză nu este înmatriculat și că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că acesta a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close