|

Mesaje de 8 Martie

-A A +A

Mesaje de 8 Martie
Ziua de 8 Martie ne oferă mai mult decât în oricare altă zi oportunitatea de a arăta femeii (mamă, soție, fiică, soră sau bunică) cât de mult o apreciem și o iubim! Dragi doamne și domnișoare, îmi doresc ca această primăvară să vă aducă în suflete bucuria unui nou început, oameni dragi alături și multă fericire! La mulți ani!

Emil Radu Moldovan,
președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud


Acum, la început de primăvară, gândurile mele se îndreaptă spre cele ce ne sunt alături şi ne înfrumuseţează fiecare moment din viaţă. De ziua dumneavoastră, distinse doamne şi domnişoare, mame, fiice, prietene sau colege, permiteţi-mi să vă adresez cel mai frumos gând de aleasă preţuire şi respect deosebit. Vă doresc sănătate, fericire şi multe împliniri.

Ovidiu Teodor Creţu,
primarul municipiului Bistriţa


Natura țese din raze de soare și flori o nouă primăvară, celebrând forța renașterii. Noi sărbătorim împreună forța iubitoare a femeii, acea putere de a naște, de a aduce familia laolaltă și de a însenina zilele. „La mulți ani!”, tuturor femeilor, vă dorim bucurie-n gând și suflet și vă mulțumim pentru că sunteți! Suntem pentru că sunteți!

Ovidiu Victor Frenț,
prefectul județului Bistrița-Năsăud

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close