|

Daniel Rus, de la Infoel Bistrița, dublu campion național la atletism

-A A +A

Daniel Rus, de la Infoel Bistrița, dublu campion național la atletism
Daniel Rus, elev la Colegiul Tehnic Infoel Bistrița, este dublu campion național la atletism juniori 2 (cadeți). La Campionatul Național de Atletism Cadeți, găzduit de Complexul Sportiv „Lia Manoliu” din București, în perioada 3 - 4 martie, au participat, potrivit Federației Române de Atletism, 433 de sportivi (209 la feminin și 224 la masculin), reprezentând 100 de cluburi.
Învingătorul în probele de 1.500 și 3.000 de metri este Daniel Rus, sportiv care se pregătește la A.C.S. Athletic Club Bistriţa, cu antrenorii Ioan Zanca și Silvia Mureșan. Acesta a câștigat cele două probe cu timpi ce reprezintă recorduri personale și județene. De precizat că Daniel Rus are dublă legitimare, atât la ACS Athletic Club Bistrița, cât și la clubul SCM Gloria Buzău.
Antrenează-te ca și cum nu ar exista o linie de sosire”, scria pe Facebook Daniel Rus în 2007, iar rezultatele obţinute acum confirmă că sportivul a pus în practică acest lucru.
foto: Facebook Daniel Rus

Cristina RUSU

 

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Zanca Ioan

Ne bucura faptul ca oameni deosebiti cu alta specialitate decat , sportul, din Bistrita apreciaza munca, talentul si rezultatele unui sportiv ca Daniel Rus. Ne bucura faptul ca oameni de specialitate din domeniul atletismului dar din alte judete ale tarii ex. celor din Buzau, apreciaza perspectiva in performanta a unui campion ca si Daniel Rus.
Ne intristeaza si ne mahneste ca oamenii din conducerea sportului judetean, din conducerea unitatilor sportive ale judetului, nu apreciaza rezultatele aduse judetului nostru de acest copil minunat.
Acest articol poate atrage atentia unor sponsori judeteni in vedera sprijinirii materiale a Clubului A C S Bistrita, unde pe langa Rus Daniel se mai antreneaza si alti campioni ai Romaniei: Marica Teodor Alexandru, Negrea Simion, Manastire Iulia.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close