|

S-a alergat din nou pentru Spitalul Copiilor. Participanții l-au încurajat pe Tibi Ușeriu

-A A +A

S-a alergat din nou pentru Spitalul Copiilor. Participanții l-au încurajat pe Tibi Ușeriu
  Vremea urâtă de sâmbătă nu a împiedicat zeci de bistrițeni să participe la evenimentul caritabil „Alerg pentru Spitalul Copiilor”, care se desfășoară lunar în mai multe orașe din țară, printre care și Bistrița.
  Deși ploua încet la ora 10.00, bistrițenii s-au prezentat în număr mai mare decât în lunile trecute, dornici să ia parte la proiectul prin care se încearcă construirea unui spital de oncologie și hematologie pediatrică. Printre aceștia, și mulți copii, veniţi cu părinții sau bunicii și care au alergat cot la cot cu cei mari.
  Înainte de a porni în alergarea simbolică pe aleile parcului, participanții au afișat bannere cu mesaje de susținere pentru Tibi Ușeriu. „Hai, Tibi, până la capăt!”, a fost îndemnul pentru singurul român rămas în maratonul 6633 Arctic Ultra și care a alergat de mai multe ori pentru Spitalul Copiilor.
  Până în acest moment, suma adunată în conturile Asociației 1 leu.org, inițiatoarea proiectului „Alerg pentru Spitalul Copiilor”, este de 650.000 de lei, dintre care peste 90.000 de lei au fost adunați la Bistrița, conform Adinei Kiraly, organizatoarea evenimentului de la Bistrița, care a mai precizat că în luna aprilie se va alerga în a treia sâmbătă, adică pe data de 21.

  Cristina RUSU

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close