|

Face naveta, dar asta nu-l împiedică pe Flaviu Curta să vină sâmbăta la „Alerg pentru Spitalul Copiilor”

-A A +A

Face naveta, dar asta nu-l împiedică pe Flaviu Curta să vină sâmbăta la „Alerg pentru Spitalul Copiilor”
  Sunt rare activitățile de la „Alerg pentru Spitalul Copiilor” de la care să lipsească Flaviu Curta, elev în clasa a X-a B la Colegiul Tehnic Infoel Bistrița. Deși face naveta în timpul săptămânii din Șieu-Măgheruș, nu este obosit niciodată când trebuie să alerge simbolic pentru copiii bolnavi și să contribuie cu un bănuț la construirea unui spital pentru aceștia.
  Vineri, colegii de clasă ai lui Flaviu și-au amintit, la sfârșitul orelor de curs, că sâmbătă urma o nouă alergare pentru Spitalul Copiilor. Au adunat bănuții pe care nu i-au cheltuit, i-au pus într-un plic pe care au scris „Din partea clasei a X-a B, CT Infoel”, iar apoi s-au întrebat care dintre ei ar putea merge la activitate, pentru a-i dona. Flaviu a răspuns primul că el va participa la alergare, a luat plicul, iar sâmbătă a fost printre primii bistrițeni care s-au adunat în parc pentru a susține cauza copiilor bolnavi.
  Am un vecin bolnav, de aceeași vârstă cu mine, care își petrece cea mai mare parte a timpului în spital. De aceea, știu cât este de important să ajut cu un bănuț la construirea unui spital al copiilor. Mi-aș dori să participe cât mai mulți bistrițeni la această activitate lunară”, spune Flaviu, care-și îndeamnă, de fiecare dată, colegii și prietenii de pe Facebook să participe la proiectul „Alerg pentru Spitalul Copiilor”.

  Cristina RUSU

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close