(FOTO) Femeie lovită mortal de un camion, la Romuli

-A A +A

(FOTO) Un camion a accidentat mortal o femeie, la Romuli
  O femeie în vârstă de 64 de ani a fost lovită mortal de un camion, în timp ce traversa strada neregulamentar. Nenorocirea s-a produs luni seară, în jurul orei 19.30, în centrul comunei Romuli, pe DN 17C. Victima este o localnică, Victoria B., iar șoferul, de loc din Sighetu Marmației, le-a spus poliţiştilor că femeia i-a ieşit brusc în cale și nu a observat-o la timp. În urma impactului, femeia a decedat pe loc. Potrivit martorilor, victima ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de tragedie. ”Stătea în concubinaj cu o persoană din Romuli. Nu are copii și erau cunoscuți pentru faptul că adesea consumau alcool și aveau certuri frecvente”, am aflat de la localnici. Pentru șofer, alcooltestul a ieșit negativ. Poliţia a iniţiat o anchetă şi urmează să stabilească circumstanţele exacte ale producerii accidentului.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator romuli

  Problema Este ca se circula foarte tare in acea localitate !!! Trebuie loate masuri in Special vin camioanele de la Deal incarcate daca ii sare un copil in Fata Nu Au nici o Sansa sa il opreasca !! Intrebare unde Este permisa traversarea in Comuna in afara de Centrum????

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close