|

„Școala siguranței Tedi” continuă în forță. Polițiștii sunt prezenți în școli cu activități de informare destinate celor mici

-A A +A

„Școala siguranței Tedi” continuă în forță. Polițiștii sunt prezenți în școli cu activități de informare destinate celor mici
  Și în cursul acestui an continuă în județ programul educativ-preventiv „Școala siguranței Tedi”, implementat la nivel național de către Inspectoratul General al Poliției Române, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și compania Maspex România.
  Programul este dedicat elevilor de clasa I și are în vedere mai multe teme: siguranța în drum spre școală (cu accent pe siguranța rutieră), siguranța acasă și siguranța în școală și în excursie.
  Polițiștii desfășoară activități punctuale în școlile din județ pe aceste teme. Pentru o mai mare eficiență a acestor activități, la clasele I din școlile înscrise în proiect sunt prezenți polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, polițiști de ordine publică și din cadrul Serviciului Rutier. În program s-au înscris 50 de unități școlare, cu 80 de clase I; beneficiari la sfârșitul anului școlar: este preconizat un număr de aproximativ 1.400 de școlari.
  În cursul săptămânii trecute, precum și în această săptămână, polițiștii din cadrul Compartimentului de Prevenire și Serviciului Rutier au discutat cu elevii de clasa I din cadrul „Colegiului Național Liviu Rebreanu” Bistrița, precum și cu cei de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Bistrița. De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Nimigea de Jos și cei ai Postului de Poliție Romuli au fost prezenți și ei pe plan local cu activități pe temele menționate.

  Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close