|

Se construiește podul peste Meleș, la Rusu de Jos

* fluidizarea traficului din Beclean, prioritate a primarului Nicolae Moldovan

-A A +A


Se construiește podul peste Meleș, la Rusu de Jos
  Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a anunțat pe Facebook că a semnat vineri, la Ministerul Dezvoltării, un contract în valoare de 1 million de lei pentru amenajarea unui drum și construirea unui pod peste Meleș, în localitatea Rusu de Jos, ce aparține de Beclean. Totodată, Nicolae Moldovan a precizat că acest proiect va face parte dintr-un traseu turistic care va lega Nușeniul de Băile Figa. Întrebat de unul dintre beclenari când se va rezolva problema fluidizării traficului din oraș, Nicolae Moldovan a răspuns: „Este unul din proiectele prioritare. Pentru a mai face un pas am invitat pe domnul ministru al Finantelor, Teodorovici, la Beclean și mi-a confirmat că așteaptă să ajungă. Am încredere că vom găsi soluții și la această prioritate”.

  Cristina RUSU

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close