|

Toate străzile din comuna Căianu Mic vor fi asfaltate

-A A +A

Toate străzile din comuna Căianu Mic vor fi asfaltate
  Primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, a anunțat, pe Facebook, că vineri s-a aflat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru a semna un contract de finanțare în vederea realizării unor obiective de investiții. Mai exact, se are în vedere asfaltarea tuturor străzilor din comună.
  În cursul acestui an vom demara lucrările de asfaltare a unui număr de 46 de străzi, însemnând toate străzile din comuna Căianu Mic. Valoarea totală a proiectului de asfaltare a străzilor se ridică la 2,5 milioane euro, iar suma respectivă va fi asigurată din bugetul Uniunii Europene și bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Programul Național de Dezvoltare Locală”, a precizat Paul Știr.
  foto: Paul Știr

  Cristina RUSU

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close