|

Lecție de viață pentru liceeni, la Penitenciarul Bistrița

-A A +A

Lecție de viață pentru liceenii bistrițeni, la Penitenciarul Bistrița
În cadrul proiectului județean „Întinde mâna, prietene!”, 34 de elevi și profesori de la liceele bistrițene au participat, luni, la o întâlnire cu două persoane private de libertate, ce a avut loc la Penitenciarul Bistrița.
În cadrul întâlnirii, cei doi deținuți au vorbit despre viața lor de dinainte de a ajunge la închisoare și despre cea de după gratii, inclusiv despre infracțiunile pentru care au fost găsiți vinovați. Elevii și profesorii au intervenit cu întrebări, la care cei doi deținuți au răspuns, precizând, totodată, că au dorit să fie prezenți la această întâlnire pentru a-i face pe elevi conștienți de importanța respectării legilor, pentru a nu ajunge în situația lor. Întâlnirea a fost o adevărată lecție de viață, pe care elevii participanți nu o vor uita, cu siguranță.
Proiectul județean „Întinde mâna, prietene!”, aflat la ediția a II-a și organizat de Liceul Tehnologic Agricol Bistrița, va continua în data de 28 martie, cu un concurs pe tema prevenirii și combaterii violenței școlare.

Cristina RUSU

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close