Liceul Tehnologic Feldru, o unitate de învățământ chiar la modă...

-A A +A

Liceul Tehnologic Feldru, o unitate de învățământ chiar la modă...
  Voie bună și rafinament. Acestea au fost coordonatele deja tradiționalei parade de modă de la Liceul Tehnologic Feldru, organizată, joia trecută, de dascălii și elevii claselor de profesională din domeniul textile-pielărie. Așteptat cu nerăbdare de toată suflarea liceului, evenimentul a ajuns în acest an la cea de-a VIII-a ediție. Coordonată de profesoara Viorica Iloaie și maistrul Lucia Vâju, activitatea extraşcolară s-a desfăşurat în climatul de sărbătoare dedicat „Zilei Femeii”, fiind invitaţi toți profesorii, în frunte cu directorul Călin Sbârciu și directorul adjunct, Claudia Boar. Prin această prezentare de modă, organizatorii au ținut să-și arate rezultatele preocupărilor prin produsele realizate în orele de practică şi în afara acestora. Cele mai curajoase eleve au conceput un model de rochie, au ales un material adecvat, au realizat apoi produsul, pe care l-au prezentat în faţa participanţilor. Toţi invitaţii au primit o felicitare realizată de elevi şi au putut admira o mică expoziţie de produse din materiale recuperabile: împletituri din fire, plicuri tip geantă din împletituri din hârtie, trăistuţe cu modele tradiţionale, genţi din imitaţie din piele, tablouri tip goblen. Drept răsplată pentru efortul depus, elevele au primit o diplomă de participare şi s-au bucurat de aprecierea celor prezenţi.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close