|

Reținut pentru părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului

-A A +A

Reținut pentru părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului
La data de 12 martie a.c., Poliția a fost sesizată despre faptul că un tânăr de 26 ani, din Mititei, în timp ce se deplasa pe acostamentul drumului, în localitatea Salva, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism, care nu a oprit la locul accidentului, continuându-și deplasarea pe direcția spre Năsăud. Tânărul de 26 ani a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Ulterior, polițiștii năsăudeni au identificat conducătorul autoturismului în cauză ca fiind un bărbat, de 28 ani, din Telciu. De asemenea, acesta a fost testat, iar aparatul etilotest a indicat o valoare de peste 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Față de bărbatul de 28 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close