|

Dragonii Transilvani, în vizită la elevii din Beclean, Căianu Mic și Spermezeu

-A A +A

Dragonii Transilvani, în vizită la elevii din Beclean, Căianu Mic și Spermezeu
  Militari din Batalionul 811 Infanterie „Dragonii Transilvani” Dej au fost prezenți, zilele trecute, în mijlocul elevilor din cinci școli ale județului, cu ocazia desfășurării programului „Școala Altfel”. Astfel, a fost vizitați de „dragoni” elevii de la Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” din Căianu Mic, Școala Gimnazială din Spermezeu, Școala Gimnazială „Grigore Silași” din Beclean, Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Beclean și Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean.
  În cadrul acestor vizite, militarii, împreună cu elevii, au desfășurat „activități pentru promovarea sentimentului de patriotism în rândul elevilor, promovarea carierei militare, atragerea tinerilor către cariera armelor, precum și explicarea rolului Armatei în istoria României. Militarii Batalionului 811 Infanterie Dej, echipați complet, cu toată gama de ținute și echipamente, au desfășurat și activități interactive cu elevii, prezentându-le acestora tipurile de tehnică, echipamente și armament din dotarea structurilor”, se arată pe site-ul Brigăzii 81 Mecanizate „General Grigore Bălan” din Bistrița.
  Batalionul 811 Infanterie „Dragonii Transilvani” Dej este a două structură a Brigăzii 81 Mecanizate „General Grigore Bălan” din Bistrița, alături de Batalionul 812 Infanterie „Șoimii Carpaților” Bistrița, care participă la acțiuni de menținere a păcii în teatrele de operații din străinătate.
  foto: Batalionul 811

  Cristina RUSU

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close