|

100 de ani de Jandarmerie în judeţul Bistriţa-Năsăud

-A A +A

100 de ani de Jandarmerie în judeţul Bistriţa-Năsăud
  Luni, 2 aprilie a.c., de la ora 11.00, a avut loc vernisajul expoziţiei aniversare intitulate sugestiv: „100 de ani de Jandarmerie în judeţul Bistriţa-Năsăud”. Aceasta a fost organizată cu sprijinul Arhivelor Naţionale - Serviciul Judeţean Bistriţa-Năsăud, la sediul acestei instituţii, din strada Gării, nr. 3-5. Au fost expuse documente vechi, fotografii, materiale aflate în dotarea jandarmilor în decursul timpului şi diverse ţinute purtate în perioade diferite de timp, pe tipuri de misiuni, inclusiv cele actuale aflate în dotarea jandarmilor. La vernisaj au fost prezente autorităţile judeţene şi locale, dar şi şefii instituţiilor cu care Jandarmeria cooperează la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.
  Punctul culminant al activităţilor dedicate „Zilei Jandarmeriei Române” la Bistriţa va fi organizat marți, 3 aprilie, de la ora 12.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu, unde vă aşteptăm în număr cât mai mare. La împlinirea a 168 de ani de la înfiinţarea acestei arme, veţi putea asista la un ceremonial militar specific, veţi putea vedea tehnica folosită de jandarmi în diferite misiuni, dar şi autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului.

  Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

   

  Votează acum!

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor

  Felicitari si celor care dupa revolutie, s-au aflat in slujba acestor efective si propunerea lor a fost insusita ca astazi , aceasta structura de jandarmi bistriteni sa poarte numele " Gelu Voievod " !
  Felicitari tuturor celor care , alaturi de celelalte structuri de "fortza publica " , se afla in slujba cetatenilor !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close