Ionuț Nistor, manager interimar al Casei de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud

-A A +A

Ionuț Nistor, numit manager interimar al Casei de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud
foto: Mesagerul de BN
Cu data de 1 aprilie, în temeiul OUG 189/2008 privind managementul instituțiilor de cultură, printr-o dispoziție a primarului Mircea Romocea, în funcția de manager interimar al Casei de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud a fost numit Ionuț Nistor. Definitivarea procedurilor pentru organizarea concursului de proiecte de management pe perioadă determinată va fi făcută în maxim 120 de zile. „Îi urez domnului Ionuț Nistor succes în noua sa activitate!”, a declarat primarul Mircea Romocea luni, la instalarea noului manager al Casei de Cultură din Năsăud.
Năsăudean din tată-n fiu, Ionuț Nistor are 28 de ani și este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, specialitatea Știința și Ingineria Mediului, cu master făcut la Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, pe „Managementul securităţii în societatea contemporană”. Recunoscut drept un mare iubitor al liricii păunesciene, Ionuț Nistor a preluat ștafeta de conducător al instituției culturale năsăudene de la Silviu Rus, cel care a preferat să-și continue activitatea profesională ca manager în zona economică privată a județului, mai precis la un complex de agrement și relaxare din Colibița.

 

Aprecierea dvs: - Media: 2.7 steluţe (7 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close