|

Patru medalii pentru Nina Rus și Păstrăvăria Rin, la Festivalul Peștelui Durabil de la Sibiu

-A A +A

Patru medalii pentru Nina Rus și Păstrăvăria Rin, la Festivalul Peștelui Durabil de la Sibiu
  La Sibiu a avut loc, în weekend, Festivalul Peștelui Durabil, eveniment organizat de Euro-Toques România și Asociația Culturală Euro Est Alternativ (ACEEA), la care s-au întâlnit chefi de top din toată țara, pentru a se întrece în meniuri care au la bază pește ce trăiește în apele din România. Concursul s-a desfășurat pe trei categorii: A - specii de pește din Marea Neagră, B - specii de pește din Dunăre, C - specii de pește din apele de munte.
  La acest regal culinar, județul nostru a fost reprezentat de Nina Rus și Păstrăvăria Rin din Romuli. După ce a gătit preparate din păstrăv și le-a așezat cu măiestrie în farfurii, Nina Rus a obținut o medalie de aur și două de argint, în timp ce Păstrăvăria Rin a fost răsplătită cu o medalie de aur.
  Contactată de „Mesagerul de Bistrița-Năsăud”, Nina Rus ne-a declarat: „Am gătit păstrav aromatizat cu cimbrișor și piper roșu, piure de păstârnac cu vanilie și mascarpone, sos de physalis cu vin rose și pudră de mazăre cu chili și alte preparate tot din păstrav, binențeles. Păstrăvăria Rin a fost premiată cu medalie de aur pentru cel mai bun păstrav afumat cu niște ingrediente secrete”.

  Cristina RUSU

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.2 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Nu merita nimic aceasta

  Nu merita nimic aceasta femeie!! Uita de unde a plecat...Ala care are mai multi bani nu te stie respecta!!

  imaginea utilizatorului APARATORUL

  Vizitatorule ce legatura are una cu alta? Eu o cunosc bine pe Nina stiu cat de mult munceste si cate sacrifici face pentru pasiunea ei asa ca tu nu esti decat o fustrata s-au vreun aiurit care comentati din ura sau dusmanie .

  imaginea utilizatorului Vizitator

  ACEEA

  Iar și-au dat ăștia medalii intre ei! O mizerie de asociație! Halal...

  imaginea utilizatorului Vasile Andronesi

  Mai mult e reclama decât calitatea, o sa rămâneți dezamăgiti dacă mergeți la păstrăvăria Rin

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close