|

9 sportivi, 9 medalii pentru Clubul Mushin Dojo Bistrița la Cupa Danubius la Ju Jitsu

-A A +A


9 sportivi, 9 medalii pentru Clubul Mushin Dojo Bistrița la Cupa Danubius la Ju Jitsu
  Cupa Danubius la Ju Jitsu şi-a consumat, sâmbătă, cea de-a VI-a ediție. Desfășurată în municipiul Brăila, această competiție este considerată, deja, a doua ca importanță la nivel național, după Cupa României, atât ca număr de participanți – peste 300, de la 25 de cluburi din țară și Republica Moldova, cât și ca valoare. Județul nostru a fost reprezentat, ca întotdeauna, de Clubul Mushin Dojo Bistrița, cu 9 sportivi, între 7 și 32 de ani, care, prin tenacitatea cu care au luptat și medaliile obținute, și-au reconfirmat valoarea și prestigiul dobândite în cei patru ani de participare la astfel de competiții.

  Au obținut medalii:
  Bob Lucian (32 ani) – argint
  Ghirță Alin (20 ani) - bronz
  Moldovan Ovidiu (18 ani) - aur
  Maier Cris (13 ani) – argint
  Mureșan Răzvan (13 ani) – argint
  Moldovan Adrian (11 ani) - argint
  Maier Tudor (10 ani) – aur
  Găurean Alessandru (9 ani) – argint
  Petraș Albert (7 ani) – argint

  Firește că obținerea medaliilor ne bucură enorm, ne demonstrează un nivel de pregătire raportat la ceilalți concurenți. Dar scopul nostru principal este să devenim tot mai buni în raport cu noi înșine. Urmează o perioadă de analiză a fiecărui meci, indiferent dacă a fost câștigat sau nu, pentru a identifica problemele de tehnică, de abordare, de inițiativă ale sportivilor. Și, bineînțeles, să le corectăm. Îi felicit pe toți participanții, indiferent de rezultat, pentru că pun suflet în practicarea acestei discipline marțiale”, a declarat, pentru „Mesagerul de Bistrița-Năsăud”, instructorul Bogdan Todică.

  Alexandru GEORGIŢĂ

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close