(FOTO) Un șofer băut din Măgura Ilvei și-a făcut praf Audi-ul, la intrarea în Năsăud dinspre Salva

* acul kilometrajului s-a oprit la 230

-A A +A

(FOTO) Un șofer băut din Măgura Ilvei și-a făcut praf Audi-ul, la intrarea în Năsăud dinspre Salva
  O bubuitură teribilă i-a îngrozit pe năsăudenii ce locuiesc la intrarea în Năsăud dinspre Salva, luni seară, în jurul orei 23.00. Buimăciți, oamenii au constatat că o mașină marca Audi a zdrobit un gard al unei societății comerciale și a lovit o mașină din curtea respectivei firme, precum și un stâlp de electricitate de pe trotuar. În ciuda impactului teribil, șoferul - în vârstă de 28 de ani, din Măgura Ilvei (aflat singur în mașină) - a scăpat cu răni minore. Ajunși la locul accidentului, polițiștii au constatat că șoferul era băut. Tânărul a refuzat să meargă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, drept pentru care i-a fost întocmit dosar penal pentru: vătămare corporală, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice. Din ceea ce se vede pe zi la fața locului, se pare că viteza prea mare (acul kilometrajului fiind încremenit la valoarea de 230) a făcut ca șoferul să nu mai ia curba peste podul de la Valea Podului, intrând cu autoturismul în gard și stâlp.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.7 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Ralii

  Eu zic ça e din cluj omul

  imaginea utilizatorului Vizitator

  era beat manga ,,,drogat si nu era singur ,,,a fugit si sa intors la locu accidentului,,,puscarie cu el

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close