„Recompensă!!! Peste tot este dezastru!”. Ce propunere șoc are primarul Traian Ogâgău

-A A +A

” R E C O M P E N S Ă!!! Peste tot este DEZASTRU! Ce propunere șoc are primarul Traian Ogâgău?
  Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că oferă recompense celor care îi filmează pe cei „certați cu bunul-simț”. Astfel, dacă cineva filmează sau fotografiază o persoană în timp ce aruncă gunoaie la voia întâmplării, după care trimite imaginile primarului, va fi recompensat cu suma de 50 de lei.

  Iată ce a scris Traian Ogâgău pe pagina sa de socializare: „R E C O M P E N S Ă!!! Peste tot este DEZASTRU! Golesc atelajele de diverse resturi peste tot, pe proprietăți private, ceilalți vin la primar ca să rezolve problema... Catastrofă! Încercăm și astfel de variante! Toți copiii au telefoane, zburdă peste tot, își fac și ei un ban de școală....! Aștept să mă contactați în privat!”.

   

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close