(FOTO) Carambol cu patru mașini, la Salva. Vinovată, o tânără șoferiță

-A A +A

(FOTO) Carambol cu patru mașini, la Salva. Vinovată, o tânără șoferiță
  Un carambol spectaculos, în care au fost implicate patru mașini, a avut loc vineri dimineață, la Salva, la intersecția DN 17D cu drumul care duce în centrul comunei. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 8.35, în accident fiind implicate patru mașini, fără victime, dar cu pagube materiale serioase. Au fost implicate două autoturisme care se deplasau pe direcția Salva - Năsăud. Unul dintre autoturisme, un Audi, condus de o tânără șoferiță din Salva, nu a respectat distanța legală față de autoturismul din fața sa, marca Dacia, în care se afla familia unui preot din Cluj-Napoca, și când părintele a încercat să vireze la stânga, pentru a intra pe drumul ce duce către mănăstire, Audi-ul l-a lovit din spate, iar autoturismul lovit a intrat pe contrasens și a lovit două mașini ce veneau din sensul opus, avariindu-le. Din fericire nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale. Șoferii implicați au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Conducătoarea auto care a provocat accidentul a fost sancționată contravențional.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close