Lansarea cărții „Imagini din inima mea”, de Cornelia Horobeț, urmărită de prieteni și apropiați

-A A +A

Lansarea cărții „Imagini din inima mea”, de Cornelia Horobeț, urmărită de prieteni și apropiați
  La Centrul German a fost lansată joi, de la ora 17.00, cartea „Imagini din inima mea”, de Cornelia Horobeț. La eveniment au fost prezenți prieteni, colegi de muncă ai autoarei, de asemenea, membri ai familiei, bucuroși să o însoțească la un eveniment important din viața personală. Întâlnirea a fost moderată de scriitorul Menuț Maximinian și alături i-a avut pe preotul profesor scriitor Nicolae Feier, jurnalistul Adrian Mănarcă, scriitorul Vasile Găurean și juristul Radu Barna, care au exprimat gânduri frumoase despre cariera profesională a Corneliei Horobeț (contabil, director adjunct la Cooperație) și despre înzestrarea nativă cu o voce de excepție, pe care s-au bucurat să o asculte de-a lungul anilor și, mai încoace, să urmărească mai multe înregistrări audio pe care le-a realizat. A reieșit că autoarea este un om tonic, model profesional pentru cei care au cunoscut-o.
  Cartea a apărut la Editura Solon din Bistrița, manageriată de Radu Barna, care a povestit formula de incitare la scris a autoarei și bucuria lucrului împlinit. „Imagini din inima mea” este o carte foarte personală, cu amintiri, cântece, transcrise muzical, editate într-o formă originală, atractivă.
  Evenimentul s-a încheiat cu sesiunea de autografe.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close