UCRAINEANUL împușcat cu mai multe gloanțe în Cepari a fost operat la Bistrița. El este conștient și cooperant

-A A +A

 

Bărbatul împușcat la Cepari a fost trimis la Cluj. Trimis înapoi el a fost operat la Bistrița, fiind în afara oricărui pericol!!!
Așa cum se știe, un atac armat, probabil o reglare de conturi a avut loc în satul Cepari, comuna Dumitra. Din primele informații reiese faptul că e vorba de un bărbat de 31 de ani, cu domiciliul în Republica Moldova care a fost împușcat de un alt bărbat, urmare a unui conflict spontan. Victima a fost găsită conștientă, pe un teren din satul Cepari, de un trecător, care a și alarmat poliția printr-un apel la 112. Conform relatărilor victimei, un alt compatriot al acestuia l-ar fi împușcat în urma unei dispute verbale. Tânărul de 31 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Bistrița, fapt confirmat de noul purtător de cuvânt, Camelia Strugari: ” Sâmbătă dimineață, în jurul orei 05.15, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgentă Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, cetătean moldovean, prezentând multiple plăgi, pe gât, umărul drept, torace și brațul stâng, având trei gloanțe reținute în corp.
bărbatul, care este conștient și cooperant, se află în investigații și explorări imagistice, medicii urmând să stabilească daca va fi sau nu transferat la o clinică de chirurgie vasculară din altă localitate, pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale”.

Trimis la Cluj pentru o intervenție chirurgicală mai complexă, bărbatul împușcat a fost întors înapoi la Bistrița, chirurgii clujeni considerând că e vorba de un caz ce nu implică o intervenție mai specială.
” La această oră, pacientul cu plăgi împușcate a fost operat, fiind stabil și cooperant, acum fiind internat la secția de Terapie Intensivă„ a explicat Camelia Strugari.

Cei doi ar face parte dintr-un grup mai mare de cetățățeni din Republica Moldova stabiliți în zona orașului Năsăud.

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close