Undă verde de la minister pentru construirea Aqualand-ului din Năsăud

-A A +A

Undă verde de la minister pentru construirea Aqualand-ului din Năsăud
  Primarul Mircea Romocea și-a susținut cu succes, luni, în fața Consiliului tehnico-economic al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, cauza pentru construirea Complexului Sportiv Multifuncțional și de Agrement în orașul Năsăud, astfel că proiectul a primit aviz pozitiv. Investiția se bazează pe o finanțare de circa 6 milioane de euro, urmând să fie pusă în practică pe un amplasament în suprafață de 2,4 hectare, în zona cunoscută de localnici drept „Balta Liceului Silvic”. După acest pas important, practic urmează lansarea procedurii de licitație publică în vederea proiectării și execuției obiectivului de investiții, care va fi făcută de Compania Națională de Investiții. Aqualand-ul din Năsăud se va întinde pe 2,4 hectare și va costa 6 milioane de euro, în cadrul unei investiții cu bani guvernamentali, cofinanțarea din bugetul local fiind de 10 procente. Complexul va fi compus dintr-un bazin de înot acoperit, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, o plajă cu 300 de locuri, gradene, terenuri de tenis, volei, baschet, minifotbal și handbal, spații comerciale pentru alimentație publică, vestiare, cabinet medical, alei pietonale și o parcare cu 150 de locuri.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Si drumul principal prin oras nu se mai face ca trebuie aqalandul lui peste

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close