|

La Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” va fi construit un Centru Social Misionar

-A A +A

La Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” va fi construit un Centru Social Misionar
  La inițiativa preotului Garnizoanei Bistrița, Cristian Marțian, în Curtea Bisericii Militare din Garnizoana Bistrița va fi construit Centrul Social Misionar „Sfinții Martiri Năsăudeni”. Pentru sfințirea pietrei de temelie a acestui centru a fost aleasă data de 9 mai, data cu triplă semnificație istorică: Declararea Independenței de Stat a Românie, sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial prin capitularea Germaniei naziste și Ziua Europei. La evenimentul din 9 mai au participat, alături de militari, ÎPS Andrei Andreicuț, mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, comandantul Brigăzii 81 Mecanizate, colonel Mircea Gologan, preoți din municipiu și simpli credincioși care frecventează biserica din incinta unității militare.

  Acest Centru Social va avea scopul de a contribui la ajutorarea personalului armatei, a personalului militar în rezervă şi în retragere, a personalului civil care şi-a desfăşurat activitatea în armată, a veteranilor de război, a copiilor şi tinerilor ale căror familii au dificultăţi materiale deosebite ş.a.
  foto: Brigada 81 Mecanizată

  Cristina RUSU

   

  Votează acum!

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor

  Adica, mai exact... ce inseamna acest " CENTRU SOCIAL MISIONAR " , un alt camin de batrani privat ... la care " te crucesti " ce preturi pun " im.bui.batii si foarte fericitii " ... sau ce anume , ca din articol n-am inteles nimic ?!

  imaginea utilizatorului Cristina Rusu

  Centrul Social Misionar se va ocupa cu ajutorarea personalul armatei şi membrii familiilor acestuia, personalul militar în rezervă şi în retragere, personalul civil care şi-a desfăşurat activitatea în armată, veterani de război, copii şi tineri a căror familii au dificultăţi materiale deosebite şi alte categorii de persoane care au calitatea de membru al Asociaţiei, sau care se află în situaţii sociale şi/sau medicale deosebite.

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close