Excursie de vis pentru elevii din Rodna și Șanț, printre narcisele masivului Saca

-A A +A


Excursie de vis pentru elevii din Rodna și Șanț, printre narcisele masivului Saca
  Chiar dacă Ziua Parcului Naţional Munţii Rodnei este pe 26 mai, Administrația Parcului a organizat cea de-a XII-a ediție a”Sărbătorii narciselor din Masivul Saca” în acest sfârșit de săptămână, datorită înfloririi acestei specii cu puţin timp mai devreme decât în alţi ani. Poiana cu narcise din Masivul Saca reprezintă o splendidă destinaţie turistică, ce oferă vizitatorilor un peisaj de basm cu mirosul parfumului a 5 ha de narcise. La sărbătoare au participat elevi şi profesori din cadrul școlilor din Rodna și Șanț. Avându-l ghid pe inginerul silvic Timoftei Filipoiu, elevii au concurat pe diferite teme de mediu în cadrul unor competiţii desfăşurate în Poiana cu narcise din Saca, fiind răsplătiţi cu premii şi diplome de participare de către Administrația Parcului Naţional Munţii Rodnei. În plus, dând dovadă de responsabilitate civică, elevii au ecologizat traseul spre Saca.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor

  Ar trebui puse sub paza armata calificata si absolut interzis accesul persoanelor neautorizate in Parcurile Nationale, ca efectiv tot calca si rup vegetatia si florile ocrotite de lege si "tarla " ramane dupa cio.parl.anii nostrii pe unde trec ... si animalele salbatice nu mai au odihna nici macar aici !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close