Daniel Suciu nu îl iartă pe primarul Ogâgău: Mașină de lux pentru confortul edilului din Sângeorz Băi de peste 26 de mii de euro

-A A +A

Daniel Suciu nu îl iartă pe primarul Ogâgău: Mașină de lux pentru confortul edilului din Sângeorz Băi de peste 26 de mii de euro
  Războiul politic continuă la Sângeorz Băi. Într-o postare, deputatul Daniel Suciu critică faptul că primarul Traian Ogâgău a achiziționat o mașină AUDI, considerat autovehicul de lux: ”În orașul în care nu sunt bani pentru piatră să astupi craterele din străzi, în stațiunea care a refuzat bani de la guvern pentru 2 proiecte, caz unic la nivel național, în orașul în care nu sunt bani pentru becuri, da...se găsesc bani pentru o mașină de lux”, scrie deputatul Daniel Suciu pe pagina sa de socializare.

  De asemenea, Suciu mai spune că este vorba doar de dispreț și bășcălie, fiind vorba de 1 miliard de lei vechi, 100 de mii de lei actuali, doar pentru confortul lui Traian Ogâgău: ”Asta nu e mașina sîngeorzenilor, e mașina pentru orgoliul nemăsurat al unui singur om. Atâta știe...fală”.

  Mai mult, parlamentarul social-democrat, spune că, deoarece este ilegal ca un UAT, o primărie să achiziționeaze mașini peste o anumită valoare, 18.500 de euro, Traian Ogâgău a cumpărat respectivul autovehicul prin intermediul Ocolului Silvic: ” Pentru că e ilegal, conform OUG 90/2017 ca primăriile să cumpere mașini peste o anumită valoare (18.500 de euro) primarul s-a gândit că poate să păcălească pe toată lumea și să o cumpere prin Ocolul Silvic. E același lucru. La fel de ilegal și imoral! Și ca minciuna să fie completă, nu se spune prețul, doar că e la fel cu prețul unui Duster. Fals!”, mai scrie Suciu.

  Daniel Suciu: ” Să mai spun că mașina a fost cumpărată de la firma colegului de partid, deputatul Robert Sighiartău, numărul 2 în PNL la nivel național? Mi-e jenă de jena celor care mai cred în bunele intenții ale unei administrații care urlă peste tot că nu are bani pentru nimic, dar aruncă bani pentru studii umflate, avocați care să-l apere de referendum, haburi și o mașină de lux. La capitolul ăsta da, e primul! Ps-stimați consilieri locali PNL, mai aveți răbdare? Ați votat 10.000 de lei pentru avans la un Logan pentru Ocol și s-a transformat în Audi pentru primar!”, conchide deputatul Daniel Suciu.

  Așa cum era de așteptat, Traian Ogâgău spune că, fiind vorba de același preț, e de preferat un AUDI față de un Duster.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 3.7 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close