|

Aflux de turişti în Poiana cu Narcise şi în zona Colibiţa. Jandarmii montani au patrulat pe trasee

-A A +A

Aflux de turişti în Poiana cu Narcise şi în zona Colibiţa. Jandarmii montani au patrulat pe trasee
  Un sfârşit de săptămână plin de turişti a fost înregistrat în zona montană, atât jandarmii montani din Rodna, cât şi cei din Piatra Fântânele aflându-se în mijlocul turiştilor sau grupurilor de elevi care au organizat excursii în Poiana cu Narcise sau la lacul Colibiţa. În Munţii Rodnei, narcisele sunt înflorite şi atrag mai ales la sfârşit de săptămână foarte mulţi turişti din ţară şi din străinătate. Turişti, elevi, dar şi localnici au vizitat în ultimele zile zona, care este protejată de lege. Aceste misiuni s-au desfăşurat în cooperare cu reprezentanţi ai Administraţiei Parcului Naţional Munţii Rodnei. Jandarmii montani Rodna informează pe toţi cei interesaţi că narcisele rămân înflorite aproximativ 14 zile, ca urmare mai aveţi la dispoziţie şi această săptămână pentru a le vizita.

  Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

   

  Votează acum!

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor

  Efectiv ar trebui pazite cu rangeri inarmati aceste zone si interzis accesul oricarei persoane neautorizate, ca in urma cio.par.la.nilor nostri, ramane o adevarata " tarla " cu gunoaiele pe care le lasa in zona .

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close