Președintele PNL, Ludovic Orban, întâlnire cu Angela Merkel. Din delegație face parte și deputatul Robert Sighiartău

-A A +A

Președintele PNL, Ludovic Orban, întâlnire cu Angela Merkel. Din delegație face parte și deputatul Robert Sighiartău
Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, se întâlnește cu Cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Este cea mai importantă vizită a unui politician român la acest nivel în Germania după preluarea noului mandat de Cancelar de către Angela Merkel.

”Vizita oficială a președintelui PNL în Germania are loc în condițiile în care Dragnea și Tăriceanu nu numai că nu au acces în cancelariile europene dar prin acțiunile lor plasează România la periferia Europei democratice și arată că nu au nicio reținere să ne scoată din Uniunea Europeană.
Întâlnirea lui Ludovic Orban cu Angela Merkel exprimă o recunoaștere la cel mai înalt nivel că Partidul Național Liberal este cel mai important partid care apără și susține parcursul european al României”, ne-a spus deputatul liberal bistițean Robert Sighiartău, aflat în Berlin alături de președintele PNL, Ludovic Orban.

 

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor

Si sa discutati ce anume, pe moment ce oficial nu aveti acest drept de reprezentare al Romaniei si discutiile dvs nu poarta absolut nici o autoritate publica ... ?

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close