Satul Mogoșeni, comuna Nimigea, nu mai are iluminat public

-A A +A

Satul Mogoșeni, comuna Nimigea nu mai are iluminat public
O spune un sătean, fiind vorba de Emil Hidoș, care confirmă acest lucru pe pagina sa de socializare. El cere primarului Mircea Runcan să îl lămurească cu privire la unele aspecte: ” Ați montat pe stada Principala din Mogoșeni becuri cu Led , consum mic economicos, o ideie minunată. Au funcționat doar trei zile.
Am sunat la Electrica Cluj apoi Beclean , de unde am fost îndrumați spe alții”.

Hidoș mai arată că primăria Nimigea a încheiat un contract de mentenanță cu o altă firmă, așa că cei de la Electrica nu mai au nicio obligație să vină la intervenții: ” Domnule primar, cu cine ați făcut contractul, de nu avem curent pe stradă și e întuneric beznă !!!!! Așa că vin și vă întreb, în numele locuitorilor satului ( care nu frecventează barul din centrul satului und vă beți cafeaua când vom avea lumina pe străzi ????? Să circuli , noaptea pe stradă , prin întunericul de care avem parte, este un adevarat pericol !!!!!”, conchide Hidoș.

Primarul Mircea Runcan spune că situația se va remedia în cel mai scurt timp posibil.

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close