O bătrână din Salva s-a aruncat de la primul etaj al Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca

-A A +A

O bătrână din Salva s-a aruncat de la primul etaj al Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca
O femeie a murit, luni seară, după ce s-a aruncat de la etajul I al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca, potrivit ISU Cluj. Medicii au încercat să o resusciteze minute în șir, dar fără succes. Polițiștii au deschis o anchetă, principala ipoteză luată în calcul fiind cea a sinuciderii.
Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat că la faţa locului s-au deplasat două autospeciale şi o ambulanţă de terapie intensivă, care au început manevrele de resuscitare, fără succes însă, anunță monitorulcj.ro.
La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat că, din primele informaţii, rezultă că femeia, în vârstă de 76 de ani, este din localitatea bistrițeană Salva și că ar fi căzut de la un fel de parter mai înalt al unităţii medicale.

 

Aprecierea dvs: - Media: 3.5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close