|

Oază de bucurie marca Inocenți, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

-A A +A

Oază de bucurie marca Inocenți, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița
Fundația Inocenți Bistrița are bucuria de a anunța redeschiderea camerei de joacă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. În ultima perioadă, camera de joacă din secția de pediatrie (etajul 5) a trecut printr-un adevărat proces de transformare: renovare, mobilare, dar și dotarea cu multe materiale educaționale, jocuri și jucării care abia așteaptă să țină companie micilor pacienți.
Evenimentul de inaugurare a camerei de joacă va avea loc miercuri, 16 mai, ora 11.00, etajul 5 (secția pediatrie), în sala dedicată programului Inocenți „Viața Copilului”. De la această activitate nu poate lipsi Clovnul Winkey, cel care naște multe zâmbete pe chipurile copiilor în cadrul fiecărui eveniment Inocenți.
Fundația Inocenți Bistrița derulează programul de suport psiho-social „Viața Copilului” în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița încă din anul 1998. De atunci și până în prezent, mii de copii bolnavi s-au bucurat de beneficiile activităților derulate de către specialiștii Inocenți în camera de joacă. Este vorba despre activități de relaxare, ludo-terapie, joc medical, dar și alte activități menite să îi ajute să obțină mai multă înțelegere și stare de confort în raport cu boala, cu ustensilele medicale și tratamentele necesare. Camera de joacă reprezintă oaza de bucurie, culoare și energie pozitivă într-o perioadă mai dificilă din viața copiilor (și, implicit, a întregii familii), și anume spitalizarea.
Înfrumusețarea camerei de joacă a fost un efort de echipă, Spitalul Județean de Urgență Bistrița ocupându-se de procesul de renovare, iar Fundația Inocenți asigurând mobilierul și jocurile, prin proiectul Erasmus+ „Together we face difficulties!”.
Mulțumim din suflet conducerii spitalului, personalului administrativ, personalului medical și auxiliar!

Fundația Inocenți

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close