Primul teren de fotbal din comuna Zagra va fi dat în folosință în scurt timp

-A A +A

Primul teren de fotbal din comuna Zagra va fi dat în folosință în scurt timp
Administrația comunei Zagra este implicată, în această perioadă, într-o serie de lucrări ce vizează atât infrastructura rutieră, cât și activitatea sportivă din localitate. Din discuțiile avute cu primarul Dumitru Bușcoiu a reieșit faptul că, în câteva zile, va reuși să îndeplinească o promisiune făcută tinerilor, și anume inaugurarea primului teren de fotbal din comună.
La această oră, în lucru se află reabilitarea drumului pe Idieci, de la Mănăstirea «Sfânta Treime» din Bichigiu-Suplai către Runcu Salvei, pe un tronson de circa 6 kilometri. Tot în această perioadă se lucrează la drumul forestier de la Suplai, unde se efectuează reparații curente pe anumite porțiuni afectate de intemperiile sezonului rece. La începutul lunii iunie, între Poienile Zăgrii și Suplai va fi dat în folosință un teren de fotbal, amenajat în această perioadă, cu dimensiuni de 95/54 metri. Este o promisiune mai veche a mea, pe care, iată, o vom pune în practică în câteva zile. Pe de altă parte, de săptămâna trecută am demarat lucrările de asfaltare pe străzile din Suplai și Poienile Zăgrii, în cadrul proiectului accesat pe Măsura 7.2 și finanțat din bani europeni. Acestui proiect îi sunt încadrați și cei 9,5 kilometri de drum ce leagă satele Zagra și Aluniș. Altfel, în 16 mai va fi licitația pentru reabilitarea școlii din Zagra în vederea obținerii avizelor ISU, investiție ce se va baza pe fondurile guvernamentale ale etapei a doua din Programului Național de Dezvoltare Locală”, a declarat primarul Dumitru Bușcoiu.

 

Aprecierea dvs: - Media: 4.5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close