|

„Școala Altfel”: Excursiile și activitățile cu militarii, la mare căutare printre elevii de la Infoel

-A A +A

„Școala Altfel”: Excursiile și activitățile cu militarii, la mare căutare printre elevii de la Infoel
  În această săptămână, la Colegiul Tehnic Infoel se desfășoară programul național „Școala Altfel”. Pregătit din timp, programul le oferă elevilor posibilitatea de a participa la activități dintre cele mai variate. Astfel, 40 de elevi au plecat în excursie în străinătate, pe traseul Parcul Plitvice (Croația) – Zagreb – Veneția – Verona, în timp ce 90 au preferat, în prima zi a săptămânii, să petreacă clipe de neuitat în județul Cluj, la Salina Turda, Castrul roman Turda, Cheile Turzii și în municipiul Cluj-Napoca.
  Marți, peste 100 de elevi au participat la activități realizate în parteneriat cu Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”. Astfel, ajutați de reprezentanții Muzicii Militare a Garnizoanei Bistrița, elevii și profesorii de la Infoel au învățat cântece patriotice și au vizitat expoziția de tehnică și echipament organizată în curtea școlii.
  „Școala Altfel” continuă la Infoel cu alte excursii, vizite la întreprinderi din oraș, plantare de flori în Cimitirul Eroilor și multe alte activități alese de elevi.

  Cristina RUSU

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close