ZIUA Z (2): DIICOT a făcut percheziții la o firmă din Bistrița care comercializează piei de animale. Prejudiciu: 500 de mii de euro

-A A +A

ZIUA Z (2): DIICOT a făcut percheziții la o firmă din Bistrița care comercializează piei de animale. Prejudiciu: 500 de mii de euro
În cadrul operațiunii ZIUA Z declanșată în această dimineață, procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au efectuat 25 de percheziții domiciliare pe raza a 8 judeţe şi a municipiului Bucureşti la locuințele unor suspecți și sediile mai multor societăți comerciale, într-o cauză în care s-a reţinut că începând cu anul 2009 administratorii unei societăți comerciale din Bistrița, cu profil de activitate comercializarea pieilor de animale, au constituit un grup infracțional organizat, având ca scop sustragerea de la plata obligațiilor fiscale datorate bugetului de stat de către societatea în cauză.
Din primele investigații, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională desfășurată se ridică la peste 500.000 euro.

Reamintim că în această dimineaţă, în cadrul operațiunii ZIUA Z ,sub coordonarea Structurii Centrale a DIICOT, procurorii din cadrul direcției au declanșat o amplă acțiune de combatere a fenomenului infracțional organizat, care se derulează concomitent pe teritoriul a 28 de județe şi a municipiului Bucureşti (Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Galati, Braila, Vrancea, Covasna, Brasov, Buzau, Prahova, Dambovita, Constanta, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caras, Hunedoara, Timisoara, Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj si Bistrita Nasaud) fiind efectuate un număr de 238 de percheziții domiciliare, ce vizează nu mai puțin de 227 de suspecți..

 

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului VizitatoraAndrei

Bisnitarii de arta, colectii furate in centru capitalei, muzeele si bibliotecile, vandalizate de la revolutie pana in prezent! Jaful continua, d-l HORODNICEANU a plecat in tara, pentru ca smecherii sa finalizeze jaful din vecinatatea DIICOT, Calea Grivitei. Amenintarile s-au transformat in macel, jaf si asteptam urmarile, mai ales cand diplomele fabricate sunt distribuite in toata tara!

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close