Echipajul Colegiului Silvic „Transilvania” Năsăud, din nou pe podium

-A A +A

Echipajul Colegiului Silvic „Transilvania” Năsăud, din nou pe podium la concursurile naționale
  În perioada 14 - 18 mai, Colegiul Silvic „Theodor Pietraru” din comuna ilfoveană Brănești a fost gazda ediției din acest an a Concursului Național de Competențe în Silvicultură. Au participat echipele celor șase unități școlare reprezentative pentru învățământul silvic din România: Colegiul Silvic „Transilvania” Năsăud, Colegiul Silvic Gurghiu, Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, Liceul Tehnologic Silvic „Dr. Nicolae Rucăreanu” Brașov, Colegiul Silvic „Casa Verde” Timișoara și Colegiul Silvic „Theodor Pietraru” Brănești. Elevii s-au întrecut atât individual, cât și pe echipe, cu cinci probe de mânuire a ferăstrăului mecanic și o probă de traseu forestier de 2 km, presărată cu 16 subprobe, care au solicitat din plin cunoștințele teoretice și practice din domeniul silvic. Spre lauda lui, echipajul Colegiului Silvic „Transilvania” Năsăud s-a clasat pe un merituos loc II pe echipe, iar la individual elevul Leontin Gușă s-a clasat pe locul I, în timp ce Cristian Hângănuț - pe locul II. Menționăm că anul trecut echipajul Colegiului Silvic „Transilvania” Năsăud s-a clasat pe locul I, iar la individual a obținut locurile I și II. Delegația năsăudeană a fost condusă de directorul colegiului, prof.ing. Cristian Cosma, elevii fiind însoțiți și de prof.ing. Gavrilă Neamț.
  În altă ordine de idei, colegiul silvic năsăudean se poate lăuda, de dată recentă, cu un loc III, ocupat de elevul Ștefan Saicu, la concursul național „Made for Europe”, destinat școlilor care derulează proiecte europene, precum și cu calificarea la concursul național de proiecte de mediu și la faza națională a Sesiunii de comunicări științifice, disciplina Biologie.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close