(FOTO) Fiul primarului din Nimigea a salvat o bătrână de la înec

-A A +A

(FOTO) Fiul primarul din Nimigea a salvat o bătrână de la înec
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Gest de mare noblețe sufletească făcut marţi dimineață de Relu Runcan, fiul primarului comunei Nimigea. Acesta a salvat de la înec o bătrână în vârstă de 83 de ani - Maria C., din Nimigea de Jos. În jurul orei 7.00, alarma a fost dată că o femeie este în mijlocul albiei Someșului, în zona podului de la Mocod. Primul care a ajuns la locul indicat a fost Relu Runcan, acesta sărind în apa rece pentru a o salva pe bătrână. Tânărul a reușit să țină femeia neputincioasă deasupra apei timp de mai bine de 20 de minute, până la sosirea pompierilor, pentru a fi scoasă la mal. În stare de hipotermie, bătrâna a primit primele îngrijiri medicale de la un echipaj SAJ, după care a fost transportată la spitalul din Năsăud. ”Femeia nu își amintea cum ajuns în mijlocul apei. Am susținut-o cu brațele, pentru că nu mai putea face nimic, era speriată și înghețată”, ne-a declarat eroul zilei.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]agerul.ro

  Close