Șapte șefi de promoție la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Năsăud, cu media 10

-A A +A

Șapte șefi de promoție la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Năsăud, cu media 10
  Festivitatea de absolvire a claselor terminale constituie întotdeauna un moment special în viața unei școli, moment care rămâne de-a lungul anilor adânc întipărit în memoria și în conștiința absolvenților și a profesorilor. Așa a fost și joi, când elevii Promoției 2018 a claselor a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Năsăud și-a luat rămas-bun de la profesorii care i-au îndrumat pe parcursul gimnaziului, precum și de la colegii mai mici, într-un mod emoționant.
  Au existat nu mai puțin de șapte șefi de promoție, respectiv: Ionuț Dobricean, Bogdan Gonda, Teodora Mocanu, Iulia Solcan, Cosmina Pasca, Teodora Rusu și Luisa Tănase, aceștia absolvind gimnaziul cu media 10. Un moment important a fost, apoi, premierea celor care s-au distins prin rezultate deosebite la învățătură și purtare, aceștia primind diplome și cărți. Au fost oferite câteva premii speciale elevilor care s-au evidențiat pe parcursul anilor de studiu prin diferite aptitudini și calități.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Functionar public

  Felicitari pentru acesti copii minunati. Cel putin, se va tine cont de stradania lor la invatzatura si vor ocupa cu prioritate niste locuri la facultatile din tzara si zic ca de asta data, la acest nivel, exista totusi o "motivatie " sa invete cat mai bine .
  Problema va fi total dezamagitoare insa, cand vor finaliza studiile superioare si cand chiar " sefi de promotie " vor fi , var constata faptul ca nu le asigura nimeni nici o repartitie la un loc de munca potrivit studiilor efectuate ( macar celor din primele 5 locuri de promovare superioara ) , ca aceste studii au fost facute alandala, aiurea in total dezacord cu cerintele din piata de munca, nimeni nu-i angajeaza nicaieri ( ca n-au vechime ... cica... ) si ca vor trebui sa-si ia inima-n dinti sa plece din aceasta tzara si sa duca plusvaloare strainilor, care n-au investit absolut nimic in scolarizarea lor, deoarece politrucii nostri n-au ei nici o treaba cu asta , decat cu salariile si premiile lor pe care le tot voteaza mari si tot mai mari... de la un an la altul ...
  Trist " oameni buni " ... foarte trist !

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Saracii " sefi de promotie " ... ce dezamagire vor avea cand vor termina o facultate si cand " tot sefi de promotie " ... vor sta pe tusa, ca nimeni nu-i vor baga in seama, nimeni nu-i vor angaja nicaieri si statul asta le deshide " usa din dos " sa plece din tzara cat vad cu echii, ptr ca aici in aceasta Romanie, copiii buni la invatzatura n-au locuri de munca din cauza nemsugurilor, pilelor si smecherilor care vor " subalterni prosti " care sa le faca lor " jocurile " , sau cel pution sa nu se opuna ... !
  Pe vremea " mitraliatului " ( Ceuasescu pentru cine a uitat de el ) copiii premianti, de pana la primele 20 locuri in clasamentul anual, li se asigurau repartitii la locuri de munca si strainii nu aveau nici o sansa sa acapareze acesti copiii , dar astazi, duceti-va dragi copii cat vedeti cu ochii, ca aici ANIMENI NU VA VREA SI NU VA DORESTE ! La noi, gasesc loc de munca numai cei cu bota, cei prosti, cu sapa, lopata, harletz si la " coada vacii " !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close