|

Inconștiența în trafic, pedepsită de polițiștii bistrițeni

-A A +A

Inconștiența în trafic, pedepsită de polițiștii bistrițeni
La data de 9 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control în trafic un bărbat de 39 de ani, din Viișoara, în timp ce conducea un autoturism prin localitate. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
***
În noaptea de 9/10 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 46 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,65 mg/ alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.
***
În noaptea de 9/10 iunie a.c., pe DN 17, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat de 61 ani, din Rodna, în timp ce conducea un autoturism prin localitate având o alcoolemie de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.
***
În noaptea 10/11 iunie a.c., pe DN 17, prin localitatea Prundu Bârgăului, polițiștii Serviciului Rutier au identificat în trafic un bărbat de 38 ani, din Lunca Leșului, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autoturismul în cauză nu este înmatriculat. Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului.
***
La data de 10 iunie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au depistat în trafic un bărbat de 59 ani, din Feldru, în timp ce conducea un autoturism prin localitate fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close