|

A sustras semne reflectorizante de pe un drum judeţean şi le-a montat pe bicicletă

-A A +A

A sustras semne reflectorizante de pe un drum judeţean şi le-a montat pe bicicletă
Jandarmii montani din Piatra Fântânele au depistat un bărbat care avea montate pe bicicletă mai multe elemente reflectorizante alb/roşu care semănau cu cele sustrase în urmă cu puţin timp de pe drumul judeţean DJ 173 – Drumul Blajului. Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt calificat, conform art. 229 Cod Penal, iar semnele au fost ridicate în vederea confiscării şi au fost predate poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.


Sancţiuni aplicate de jandarmi la sfârşit de săptămână

Jandarmii au asigurat la sfârşit de săptămână măsurile de ordine publică la toate manifestările cultural-artistice şi sportive organizate pe raza judeţului şi au constatat mai multe fapte de natură antisocială, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Au fost aplicate sancţiuni pentru: atragerea de persoane de sex opus cu scopul întreţinerii de raporturi sexuale, pentru obţinerea de foloase materiale, cerşetorie, nesupravegherea minorilor privind practicarea cerşetoriei, tulburarea ordinii şi liniştii publice, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, provocarea unor scandaluri, consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat şi apelarea nejustificată la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112. Totalul amenzilor se ridică la 3.300 lei.


Dosar penal pentru cântărirea parţială a unor legume şi fructe, într-un hipermarket

Mai multe sortimente de fructe şi legume au fost alese de pe rafturile unui hipermarket din municipiu de către doi bărbaţi, de 43, respectiv 50 de ani, din municipiul Bistriţa. Ulterior, la casa de marcat aceştia au dorit să le treacă de casa de marcat chiar dacă nu erau cântărite decât parţial. Pe numele celor doi bărbaţi, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal. Conform procedurilor legale în vigoare, documentele au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close