Furtuni de Cod Galben în Bistrița-Năsăud, de miercuri până vineri

-A A +A

Furtuni de Cod Galben în Bistrița-Năsăud, de miercuri până vineri
Începând de marți seară vremea se va înrăutăți în toată țara, pentru ca furtunile să se concentreze apoi (și să se intensifice) pe aproximativ trei sferturi din teritoriul țării. Astfel, de miercuri la amiază va intra în vigoare un Cod Galben de instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta și în județul Bistrița-Năsăud, până vineri dimineață, prin averse torențiale, vijelii și chiar grindină.
În Banat, Crișana, Oltenia, Maramureș, Transilvania, jumătatea de vest a Munteniei și în zonele de munte, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 60-80 l/mp, îndeosebi în sud-vest și în zona montană”, detaliază Administrația Națională de Meteorologie.

 

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close