Țara mea

Incredibil, huiduieli la sărbătoarea Simonei Halep!

-A A +A

Incredibil, huiduieli la sărbătoarea Simonei Halep!
La întoarcerea în țară a tenismenei Simona Halep, câștigătoare a turneului Roland Garros de la Paris, primăria capitalei a organizat un eveniment la Arena Națională din București, marea campioană, numărul 1 mondial, fiind „Cetățean de Onoare” al primului oraș al țării. În calitate de primar general al Capitalei, Gabriela Firea a apărut la eveniment cu eșarfa tricoloră pe piept și i-a dăruit Simonei Halep „Cheia Orașului”, apoi, încercând să spună câteva cuvinte, a fost huiduită de o parte dintre cei prezenți la eveniment. Așa cum se poate deduce cu o minte oricât de simplă, Gabriela Firea a apărut la eveniment în calitate de primar general al capitalei, funcție în care a fost aleasă de bucureșteni pentru a-i reprezenta, și în niciun caz nu a luat parte ca persoană particulară, pentru că atunci s-ar fi putut înghesui alții și alții pentru a conduce evenimentul.
Funcția de primar al Capitalei este una onorabilă tocmai prin girul pe care l-au dat alegătorii, și un gest public al instituției este onorant și pentru destinatarul recunoștinței. Acest lucru s-a văzut din atitudinea marii campioane Simona Halep, care s-a bucurat de eveniment.
Întrebarea care se pune este: Trebuia oare umbrit evenimentul de huiduieli, de umoarea politică a unor participanţi?
Nu puteau să-şi verse năduful cu alt prilej? În tipul de raţionament de care îi suspectăm pe cei care au huiduit, Simona Halep nu trebuia să primească nimic de la primarul Firea.
Putea să fie condusă ceremonia de altcineva decât de primarul general al Capitalei, pentru, vezi Doamne, a nu recolta Firea capital politic din alăturarea cu campioana Halep? Putea. Probabil, de către directorul departamentului apă-canal din primărie sau de către reprezentanta florăreselor din Obor. Şi ce relevanţă ar mai fi avut evenimentul? Primeşte o mare campioană însemne ale Primăriei Bucureştilor de la persoane care nu au investirea publică?
Nu era cazul răfuielii politice la evenimentul pentru care Halep a lucrat din greu douăzeci de ani, o întâlnire care a bucurat-o în mod real, după cum s-a auzit în alocuţiunea ei, dar ce să mai spunem?

 

Aprecierea dvs: - Media: 3 steluţe (6 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

In Bucuresti, s-au adunat toate " lic.he.lele " si toti cei fara educatie si cultura la modul general. Lor le trebuie un primar care-i lasa sa fure tot, care-i lasa sa se ca.ce unde vor si-n capul cui doresc... Lor le trebuie un primar care sa fie Tz.i.g.an " sau cu astfel de comportari, sa-i lase sa cerseasca, sa putoreasca si sa stea numai cu mana intinsa la banul public facut de catre cei care mai muncesc inca...
Nu prea cred eu ca au huiduit-o pe aceasta fata care prin efort propriu, a facut ceva pozitiv pentru Romania. N-as vrea sa cred ca au huiduit faptul ca doamna primar general al capitalei, printr-un gest elegent , a apreciat pozitiv efortul sportivei noastre nationale , ci au huiduit faptul ca este un primar bun si care are rezultate bune in administratia Bucurestiului . . . si nu le place ca le-a cam " taiat din macaroana publica " tuturor puturosilor .

imaginea utilizatorului VizitatoTamasan Ludovikar

Este cunoscut apetitul psdistilor de a taia panglici pe ssantiere abia deschise ,de a se fotografia langa elevi merituosi fara a a avea vreun merit,de a se lipi de oameni cu performante.Firea putea sa stea in tribuna asa cum dracnea putea veni incognito la Maialul ELEVILORnasaudeni.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close