|

În lumea basmelor, cu preșcolarii Grupei Greierașilor de la Grădinița „Căsuța cu Povești”

-A A +A

În lumea basmelor, cu preșcolarii Grupei Greierașilor de la Grădinița „Căsuța cu Povești”
  Într-un cadru feeric, de poveste, preșcolarii de la Grupa Greierașilor din cadrul Grădiniței „Căsuța cu Povești” au pus în scena serbarea de sfârșit de an „În Lumea Basmelor”. Cu o vestimentație care de care mai aleasă, de prinți și prințese, micuții coordonați de educatoare Leontina Felican au reușit, pentru mai bine de o oră, să-i facă pe spectatorii prezenți în sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Bistrița să se simtă în lumea basmelor. Plini de emoție și entuziasm, preșcolarii grupei mijlocii C și-au dovedit încă o dată talentul artistic, prin dansul de epocă pus în scenă, recitarea unor poezii tematice, dar mai ales prin atitudinea de adevărați prinți cavaleri și de adevărate distinse prințese.

  Ionela Pahone

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close