Primarul Ioan Strugari face senzație în costum de baci

-A A +A

Primarul Ioan Strugari face senzație în costum de baci
  Edilul comunei Parva, Ioan Strugari, a venit, marți, la muncă îmbrăcat într-un străvechi costum de baci. Cu cămașă înnegrită după ce a fost fiartă de mai multe ori în zer pentru a deveni impermeabilă, cu ițari, încălțat cu opinci și încins cu un chimir, cu un clop rășinit pe cap, dar și cu o geantă cu ținte, primarul nu s-a sfiit să etaleze straiele oierilor de odinioară pe ulițele satului și în biroul administrației locale. Pentru a fi și mai autentic, Ioan Strugari s-a dotat și cu o trișcă, zicând cu foc din ea. Recunoscut drept un fervent susținător al reunirii Basarabiei cu Patria Mamă, primarul Ioan Strugari a vrut să le reamintească oamenilor, astfel, de valorile simple ale satului tradițional năsăudean într-o lume tot mai globalizată, când specificul local este luat în derâdere.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close