Începe construcția la centura ocolitoare a Bistriței? Află cine spune acest lucru

-A A +A

Începe construcția la centura ocolitoare a Bistriței? Află cine spune acest lucru?
Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Narcis Neaga, a fost prezent, miercuri, în județul Bistrița-Năsăud, alături de o echipă de experţi din cadrul companiei pentru a discuta cu reprezentanţii autorităţilor despre stadiul modernizărilor care se efectuează la această oră pe cele două mari drumuri naționale care străbat județul administrat de președintele Radu Moldovan.

În acest context, Narcis Neaga a confirmat faptul că un prim obiectiv în județul Bistrița-Năsăud a CNAIR este începerea lucrărilor la Centura care va ocoli municipiul Bistrița: ”Este un proiect care a început în 2010, dar care din diferite motive a fost tergiversat. Din punctul de vedere al instanţei lucrurile sunt cam lămurite. Este un proiect care este cuprins în Master Plan. Deja am dat dispoziţie azi dimineaţă în companie să fie solicitat avizul de mediu de la Agenţia pentru Protecţia Mediului din Bistriţa şi în câteva zile vom primi un răspuns, să vedem exact care este stadiul acestui aviz. Din câte am înţeles din discuţiile cu domnul primar, în Bistriţa nu ar fi probleme, aşteptăm documentul scris”, a precizat șeful CNAIR.

Narcis Neaga: „Deja solicitarea către Ministerul Fondurilor este scrisă!”

Neaga a mai arătat că există o solicitare în vederea obţinerii de fonduri europene pentru acest proiect de investiţii.
„Deja solicitarea către Ministerul Fondurilor este scrisă, pentru a obţine fondurile, pentru că el este prins în programul de finanţare 2021-2030. Încercăm să atragem acest exerciţiu de finanţare, ca să începem lucrările de anteproiectare şi de execuţie în acest ciclu de finanţare. Avem un studiu de fezabilitate care va fi respectat, singura nedumerire acest acel acord de mediu, să vedem ce impune. Am aflat că din punct de vedere al instanţelor, lucrurile sunt foarte clare, altfel nu ne puteam apuca”, a concluzionat șeful CNAIR.

 

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Vizitator

Nici vorba. Discutam doar despre "pasarea de pe gard " ce " pene frumoase are " . Cand ne-a dat Europa bani, gratis si nerecuperabili , Gica Contra din partidele de opozitie , atata s-au zbatut ei, pana ce s-a " spurcat " situatia si am pierdut banii .

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close