Comuna Feldru, un adevărat șantier

-A A +A

Comuna Feldru, un adevărat șantier
  În această perioadă se derulează, și sunt aproape de finalizare, lucrările la Casa Tineretului din satul Feldru. După cum ne-a anunțat, vineri, primarul Grigore Țiolan, inaugurarea acestui obiectiv va avea loc de Sfânta Mărie Mare, cu ocazia sărbătorilor comune, feldrihanii urmând să beneficieze de un așezământ modern, cu toate facilitățile, pentru desfășurarea activităților culturale. Lucrările, în valoare de 1,44 milioane de lei, sunt coordonate de Compania Națională de Investiții, urmând ca după recepția finală obiectivul să fie predat comunei Feldru.
  În același timp, sunt în derulare patru licitații, din care două pentru modernizare, dotare și extindere Școală I-V Feldru și Școală V-VIII Nepos, care au finanțare prin PNDL 2, lucrări pentru modernizare și dotare cămin cultural Nepos și proiect tehnic extindere apă–canal Feldru, cu finanțare prin AFIR. Se lucrează în teren la proiectul de trotuare de pe lângă DN 17D, la două loturi de străzi cu finanțare din PNDR și bugetul local, iar un lot de străzi este în faza finală de licitație. De asemenea, cel mai recent contract încheiat cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale este pentru modernizarea a 7,6 km drumuri forestiere în zona Feldrișel și Anieș”, a ținut să sublinieze primarul Grigore Țiolan.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close