(FOTO) Biciclist inconștient după ce a fost lovit de o mașină, în Ilva Mică (ACTUALIZARE - Omul a decedat)

-A A +A

(FOTO) Biciclist inconștient după ce a fost lovit de o mașină, în Ilva Mică
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Un bărbat de circa 50 de ani este în stare gravă după ce a fost lovit de o mașină. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 20.30, pe DN 17 D pe raza comunei Ilva Mică. Victima, Alexandru P. domiciliat în Feldru, se deplasa pe bicicletă dinspre Ilva Mică către casă când a fost acroșat de un autoturism ce venea din sens opus și la volanul căruia se afla un șofer tot din Feldru. După impact, bărbatul a rămas inconștient, primii salvatori care au ajuns la fața locului și au început manevrele de resuscitare fiind paramedicii SMURD, urmați la scurt timp de echipajul Terapiei Intensive Mobile. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut întregul eveniment.

  ACTUALIZARE, ora 23.30: Din nefericire, victima a decedat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bistrița.

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.4 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Alex

  Chiar Astazi imediat dupa ce au ajuns paramedicii eram in vizita in zona venind cu masina si tot drumul de la cluj pana la Sangeorz NUMAI SI numai soferi inconstienti care intrau in depasiri pe linie continua limita de viteza la ordinea zilei incalcata ba chiar majoritatea soferilor se apropiau la mai putin de un metru tot ei fiind indignati ca merg cu 55 km/h unde era limita de 50km/h depasind apoi in tromba neoferind nici macar o sansa de supravietuire in caz de un accident cum este cel de mai sus. De aceea doresc sa transmit un semnal de alarma tuturor soferilor ganditi-va cand apasati pedala de acceleratie! Oare se merita?

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close